Wij zijn verliefd op de mooie items van Urban Nature Culture, gaan jullie deze liefde delen? Lees het verhaal:

Sinds haar 19e reist Anne Marie Hermans de wereld rond en vindt ze schoonheid en schatten in alle uithoeken van de planeet. Ooit geïnspireerd door inventieve geesten en de ongelooflijke producten die daaruit tot leven kunnen komen, leiden haar reizen er altijd toe dat ze nieuwe producten, verborgen juweeltjes en creatieve mensen vindt, die haar inspireren voor nieuwe collecties. Het cureren van oude technieken en kunst, in harmonie met de natuur, is een van de belangrijkste doelen in haar leven. Dat is precies waarom ze haar eigen merk Urban Nature Culture is begonnen.

Een van de redenen waarom Urban Nature Culture Amsterdam tot leven is gebracht, is omdat Anne gelooft dat zorgen voor de toekomst van onze wereld, de natuur en haar bewoners alleen kan worden bereikt door naar onszelf te kijken. De verandering zit in onszelf. UNC is een huis- en lifestylemerk dat haar voortdurend uitdaagt en zich afvraagt ​​hoe we meer waarde kunnen toevoegen aan onze planeet en haar bewoners, wij mensen.

Stap voor stap vinden we meer manieren om producten op een duurzame manier te produceren. Niet alleen door eerlijke lonen te betalen aan de getalenteerde vakmensen of eerlijke dealers en bedrijven die geweldige producten voor onze huizen leveren, maar ook door nieuwe en planeetvriendelijke bronnen te gebruiken, of secundaire in plaats van nieuwe grondstoffen. Het is onze plicht om in de toekomst te investeren en transparant te zijn over de manier waarop we onze goederen produceren.

Op die manier worden we elke ochtend wakker met de beste bedoelingen - om elkaar en onze wereld te helpen, om de wereld elke dag een beetje beter te maken. Urban Nature Culture Amsterdam, voor de liefde van onze wereld.

LET OP: in verband met breuk verzenden wij geen producten van Urban Nature Culture. Jullie zijn van harte welkom hiervoor in de winkel.

© 2019 - 2024 Guirlande Landelijk Wonen | sitemap | rss