ParfumBAR

TapParfum is hoogwaardige kwaliteitsparfum, dit wil zeggen dat het de zwaarste variant (tot40%) parfum is. Als je dit vergelijkt met Eau de parfum (tot20%) en Eau de toilet (tot10%) is het dus vanzelfsprekend ook de duurste variant, maar niet bij ons!!!

Alle geurnoten zijn bij ons verkrijgbaar voor een zeer aantrekkelijke prijs!! Je koopt bij ons met je neus en niet met je portemonnee! Tevens zijn onze flesjes hervulbaar en dat is natuurlijk goed voor het milieu, maar dat wil ook zeggen dat je € 2,50 korting krijgt.

Tapparfum online bestellen?

Dat is heel eenvoudig, je kiest normale geuren of exclusie geuren, dan de ML tapparfum die je wenst te ontvangen en bij opmerking later bij de kassa nummer dat je wil ontvangen. Let goed op LA (dames) of LE (heren)

LET OP; Is het een exclusieve geur, TN TF of TM? Ga dan naar de pagina van exlusieve geuren.  

 

 

Voor geuradvies adviseren we je om bij ons langs te komen, advies geven we uitsluitend in de winkel en niet telefonisch.

 

Sorteer op
 • Normale Geurnoten
  Normale Geurnoten

  Uiteraard zijn de Normale Geurnoten ook zeer bijzonder!

  Kies het aantal ML en bij de kassa pagina vermeld je het nummer van je parfum. Let wel op LA (dames) of LE (heren)

 • Exclusieve Geurnoten
  Exclusieve Geurnoten

  Exclusie geurnoten zijn geuren met een normale verkoopprijs tot €400 voor 50ml. Waarom zou je zoveel betalen als er TapParfum is?

  Vul het aantal ML in en het nummer bij de kassa. Let wel op TM, TN of TF

 • TapParfum Cadeau bon
  TapParfum Cadeau bon

  Wauw dat is leuk!

  Je koopt een leeg flesje hierbij krijg je een TapParfum Cadeaubon en 2 testers. De ontvanger kan dan wel alleen in onze winkel een geur naar keuze komen uitzoeken. De TapParfum Cadeaubon is alleen verkrijgbaar…

© 2019 - 2024 Guirlande Landelijk Wonen | sitemap | rss